Contact 038 - 4216269
info@salet.nl
Onderhoud

Een advies voor het schilderwerk is het uitgangspunt. Toch maken we liever een onderhoudsadvies dat inzicht geeft in de huidige conditie van het pand, de toekomstverwachting en verbeteringsmogelijkheden. Zo kunnen wij passend totaalonderhoud verrichten voor onroerend goed en bieden we zekerheid voor de komende jaren.

Resultaatcontract

Veel collegaschilders bieden de klant een prestatie- of inspanningscontract. De klant betaalt tijdens een periode voor de inspanning van een schilder. Er wordt dan bijvoorbeeld afgesproken dat eens in de vijf jaar de kozijnen geschilder worden. Wij hanteren hierbij een andere aanpak: resultaatgericht werken. Een pand wordt goed onderhouden, dat is de afspraak. U betaalt niet voor wat wij doen, maar voor het resultaat: een goed onderhouden pand of woning.

Een hoge efficiënte 

Er zijn altijd plekken waar de schilder moeilijk bij komt. Voor ons zijn deze plekken geen enkel probleem. Onze eigen hoogwerkers gaan tot een hoogte van 19 meter en een zijdelingsbereik van 9,5 meter, daarmee weten wij elk plekje te bereiken. Zo zijn er geen ladders en steigers nodig en wordt er dus efficiënter gewerkt.

Heeft u vragen over ons resultaatcontract of hoogwerkers?